Vad Är Iptv ?

I dagens tid av teknik har tekniken accelererat så mycket att jag inte längre kan komma ikapp, jag bytte fortfarande från analog satellit till ny kabel i mitt hem, men med utvecklingen av teknik har det medfört många möjligheter. Det finns många alternativ som digital Turk , D-smart , tivibu och TV-visning.

Jag vill ge dig information om iptv i detta ämne. vad är iptv ? hur man använder iptv genom att logga in om det först ? vi fortsätter med det här.

Utbyggnaden av Internetanvändning, utbyggnaden av anslutningshastigheter, och bildandet av iptv med bandbredd utlöses. Kort sagt kallas den teknik som låter dig titta på tv via internet IPTV.

Många funktioner i IPTV finns tillgängliga. möjligheten att titta senare genom att spela in, titta på kvalificerade filmer mot en avgift, samt distribuera iptv-server, orsakade olagliga sändningar att multiplicera tillsammans med den.

Hur Man Använder Iptv?
för att titta på TV ( TV ) via iptv måste du först ha en Internetanslutning. För att sända TV-signaler som du kommer att få via en Internet-anslutning måste du ha IPTV-stödda lådor eller iptv-stödda satellitmottagare mottagare mottagare mottagare eller smart TV-specifika TV-apparater . Observera att denna box och satellitmottagare stöds av wifi eller kabelanslutning, dvs. ethernet-kabel. Ip TV box lådor finns på marknaden.
genom att komma överens med företaget eller personer som sänder iptv server, de kommer att skicka dig en fil med en lista över kanaler. Du kan hitta den genom att söka på internet för det. Denna kanallista består av länkadresser. dessa länkadresser består av länkadresser med tillägget “m3u8”.

Nu är länkadresserna med kanallistan i form av en fil. Du kan få TV-listan i den här filen gratis eller gratis.

Överför nu bara TV-listan med m3u-tillägget till iptv-rutan. Så hur kommer den här filen att överföras till iptv ? för detta finns en mac-adress för iptv-rutan. Tack vare den här mac-adressen behöver vi bara synkronisera och överföra den.

Efter att ha läst den här mac-adressen skriver vi mac-adressen via iptv-varumärkets webbplats, och när vi säger ladda ner M3U8-filer som finns på vår dator från filöverföringsstegen överför vi dessa filer via iptv genom att ladda upp dem till vår låda. eller tack vare ett usb – minne är det möjligt att ladda upp dessa filer. Naturligtvis beror det på varumärket och modellen på iptv rutan, det finns en metod att ladda filen enligt det märke du får.(utdrag.) Jag hoppas att det kommer att vara till nytta för dig