Vilken e vätska att välja för elektronisk cigarett ?

Oavsett om du börjar i vape eller om du planerar att komma igång, detta avsnitt görs för att vägleda dig ✓ och ge dig råd i ditt val ✓ att veta hur man väljer sin e vätska för elektronisk cigarett. Och det, oavsett om du väljer en vape liquid refill med nikotin eller utan nikotin.

Till att börja med är en elektronisk cigarettvätska vaperprodukten som driver den elektroniska cigaretten. Det är en gång Köp e-cigg på E-cigaretter.se uppvärmt att det blir till ånga. Det finns ingen bränning till skillnad från cigarett, man kan nästan säga att för en gångs skull finns det ” rök ” utan eld.

Vanligtvis presenteras i en flaska med 10 ml eller 30 till 50 ml, den elektroniska cigarettprodukten består av en bas och en eller flera smaker.

vilken e-juice, e juice, ejuice, eller e-juice att välja

En refill för e flytande vapoteuse kännetecknas av 3 kriterier :

Dess nikotinnivå Dess procentandel i PG / VG Hans recept (aromer)

Du borde veta att idag, med TPD (European directive on tobacco products), är en elektronisk cigarettprodukt över 10 ml obligatorisk i 00 mg/ml nikotin. Det är dock möjligt att tillsätta 10 ml nikotinförstärkare för att öka hastigheten.

Vår 1st tips att veta vilken eliquid att välja är att ta hänsyn till dessa 3 kriterier, som du hittar mer information nedan :

Hur väljer du din nikotinnivå ?

Det finns ekvivalenter mellan tobakskonsumtionen och den elektroniska cigarettvätskan. Här är en indikation på nikotinnivåer beroende på vilken typ av cigaretter :

0 mg/ml = nikotinfri mellan 1 och 6 mg / ml = lätta cigaretter mellan 7 och 12 mg / ml = medelstora cigaretter mellan 13 och 20 mg/ml = starka cigaretter

Vad är viktigt att veta hur man väljer sin elektroniska cigarett e vätska, om du är rökare, är också antalet cigaretter du röker per dag. Eftersom beroende på antalet och typen av cigaretter konsumerar du en viss mängd nikotin. Till exempel kan en person som röker mycket lätta cigaretter konsumera så mycket nikotin som en person som röker några starka cigaretter.

Här är en match mellan antalet cigaretter och nikotinnivån hos en flytande vape refill :

mer än 15 cigaretter / dag: 15 till 18 mg / mL mellan 10 och 15 cigaretter/Dag : 12 mg / mL mellan 5 och 10 cigaretter/Dag : 6 mg / mL mindre än 5 cigaretter / dag: 3 mg / mL eller mindre

När nikotin konsumeras genom inandning i form av ånga eller rök, utlöser det en sammandragning av struphuvudet, som rökaren också letar efter. Detta kallas träffen. Beroende på nivån av flytande nikotin av elektronisk cigarett är denna träff mer eller mindre stark.

Det är bra att respektera både nikotindosen, som nämnts ovan, för att tillgodose sitt dagliga behov och samtidigt anpassa det till sin bekvämlighet, till den känsla det ger i halsen. Beroende på det valda vapoteuse-materialet kan förbrukningen av den elektroniska cigarettprodukten vara viktig, i det här fallet är det därför lämpligt att granska nikotinhalten i ångananvänd vätska ner.

Om du är ny i vape är det viktigt att börja med en flytande påfyllning av vaper med nikotin, i vilket fall du riskerar att återvända till den klassiska cigaretten. Nikotin är inte farligt vid inhalerade doser, det är inte heller cancerframkallande med Aromer & Essenser, Capella Aromer, Flavourart Aromer, Nikotin, Nikotin salt, Vape moddar, Mekaniska Moddar, Reglerbara moddar, Squonks, RBA Coils!

elektronisk cigarett

På samma sätt ökar ångans värme träffen. Det finns motstånd, såsom clapton sådana, som tenderar att producera en varmare ånga än vanliga motstånd, och därför öka träffen.

Naturligtvis, när man letar efter vilken e vätska att välja, är nikotinnivån ett viktigt kriterium, specifikt för alla vapoteuse-produkter, men det är inte det enda kriteriet som beaktas vid valet. Beroende på dess sammansättning kommer den elektroniska cigarettvätskan att ha en annan rendering, både när det gäller ångproduktion och den känsla det ger.

Vilket leder oss till nästa punkt :

Hur väljer man din PG / VG-kurs ?

PG / VG är de 2 grundläggande elementen i en elektronisk cigarettprodukt. Detta är propylenglykol och vegetabilisk glycerin.

Propylenglykol (PG) är ett ganska flytande element, det impregnerar lätt bomullsvikar som tjänar som stöd för den elektroniska cigarettvätskan. Propylenglykol är idealisk för att uttrycka alla smaker. Det härrör vanligtvis från karbokemi, och det finns också några av vegetabiliskt ursprung. Det används inom läkemedels -, jordbruks-och livsmedelsfält.

Det tenderar att ge mer hit till e-vätskan. Det producerar ånga, men inte på ett betydande sätt. Det rekommenderas för vaping E-vätskor med fruktiga eller tobaksaromer.

Vegetabilisk glycerin (VG) är det viskösa elementet, så tjockt, det impregnerar långsamt bomull. Dess huvudsakliga tillgång är produktion av ånga. Det skapar en tät och ihållande ånga.

Vissa människor gillar denna aspekt av vape och använder e-vätska i 100% VG för att visa spolaggregat och högpresterande finfördelare.

Aromen uttrycker sig inte såväl som med propylenglykol, varför doftdosen är mer konsekvent i höga glycerin E-vätskor Végétale.La vegetabilisk glycerin rundar smakerna, gör e-vätskan i ångananvänd ibland mer krämig.

Inte alla clearomizers fungerar optimalt med en elektronisk cigarettprodukt av denna typ. Materialet måste anpassas, de flytande ankomsterna på bomullsdelen av motståndet ska vara stora. Vaper tillverkare tar hänsyn till denna funktion för att erbjuda material som anpassar sig till din elektroniska cigarettvätska. För detta kommer öppningarna till e-vätskan att minskas om den senare innehåller mycket PG för att minska risken för läckage, eller tvärtom förstoras om vätskan är starkt doserad i vegetabilisk glycerin för att bomullen ska suga snabbare.

Vegetabilisk glycerin används ganska bra för en gourmettyp elektronisk cigarettprodukt, gourmettobak, gourmet fruktig.

Valet av förhållandet PG / VG beror därför på dina förväntningar, oavsett om du vill njuta av en viss smak och karaktär (80/20, 70/30 eller 60/40) eller om du föredrar att producera mer ånga med en mjukare känsla (40/60, 30/70, 20/80 eller 100% VG). Många elektroniska cigarettvätska består av 50/50 för att ha det bästa av de 2 beståndsdelarna. Vi har tillhandahållit ett specifikt filter som hjälper dig att snabbt hitta ett urval av E-vätskor enligt ditt val för detta förhållande.

För mer information, kolla in vår PG / VG guide.

Att veta hur man väljer sin e vätska, styrka, känsla, demonstration, är element som rökaren behöver hitta förutom gesten, men hur är smaken ?

Mono arom och komplexa smaker

Det sägs ofta att när du slutar röka hittar du “smaken” och det är ibland svårt att utsättas för ett hav av smaker, inklusive på kulinariska fältet.

Många människor som börjar i vape kommer inte att finna sin smak E-vätskor av vapoteuse mest uppskattad av samhället, även e-vätskor belönas.
Det är nödvändigt att låta dina smaklökar återuppta vanan av smaker och för att inte skynda dem för snabbt, under smärta att tro att den elektroniska cigaretten : “det är inte bra “. Du hittar på vår butik nya smaker som E-vätskor kaffe, mojito eller wisky… Du kommer nödvändigtvis hitta din lycka med vätskan av elektronisk cigarett som gör att dina smaklökar talar. Om du vill veta mer om de klassiska smaker, vi inbjuder dig att upptäcka vår artikel om de olika e-vätskor tobak för vapoteuse.

Innan du undrar vilken e vätska att välja, är det viktigt att förstå att känsla och provsmakning är två helt olika saker även om det finns sensoriska organ som är gemensamma för båda.
Det är ganska lätt att visa, när du är bredvid en person som röker en rulltobak som Amsterdamer, det här är nästan trevligt, det finns dofter av karamell eller pepparkakor, eller när du luktar ett paket nyöppnad cigarett, men när du börjar röka, är alla dessa goda dofter inte längre närvarande i munnen, rökgummit och en vagt akrid smak, ibland vagt söt känns.

Det är sant att den karakteristiska röken, den brända, inte är närvarande i ångan, även om vissa e-vätskor har tillsatser för att imitera denna lukt.
Men om vi måste vara realistiska är denna lukt inte ett verkligt argument, förutom någon som inte vill sluta röka, annars varför alla tidigare rökare skulle vara glada att inte längre lukta denna lukt på sina kläder eller i sina hem. Lukten av din vaping produkt kommer att matcha de smaker du ska välja.

Det är bra att börja i enkelhet, varför människor som just har börjat och vill veta hur man väljer sin e flytande opt och i allmänhet njuta av E-vätskor i mono arom, med bara en smak.
Det finns många tobakssmaker för en elektronisk cigarettprodukt och det är enkelt och roligt att hitta dem, oavsett om det är en brun, blond, rullad cigarett eller till och med piptobak.

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.